pengikut setia

ini satu kesah

Friday, October 28, 2011

warong pacak eps 2

hyep bloggers
hows ur day?
hurm pejam celik
pejam celik
skali hari ni da hari jumaat da kn?
rase cepat sgt mse tu berlalu
okeh
tok second episod of warong pacak nih
aku nak review sebuah kedai makan
kat area seksyen 9 shah alam
google map sila kelik ini
kedai nih diberi nama ZAM ZAM ARABIC RESTAURANT



nak kasi korang try menu yg beza dr yg hari2 korang makan
kedai die super cantik, bersih dan selesa
mmg own by pure pak arab
so sape nk pekena air tgn pak arab sila2 la ke sini
aku try da smlm kedai nih
dats y aku nak suggest gak kat korang
tp sooooo sorry la loblies readers
smlm mmg aku x capture even 1 pic pon kt kedai tu
*mse smpai kedai tu aku nga kebulur gila2, x toleh kiri kanan da smpai nasi tros ngap je
tp jgn kecewa eh
ni aku bg link belog "the food craver"
die ade review psl kedai nih
so u olls cuci2 mata kat belog die eh
x syok lak kl0
aku copycat pic dr belog die
x sopan gitu
rite readers
till then
bye

p/s: tajok warong pacak tu x de kena mengena ngn tmpt2 yg aku nk review. tajok tu sukasukaatiakuje. : )

3 comments:

HANEA RHINE said...

ko ckp arab tak ng pak arab tu? haha

miss nur mohamad said...

haruslah x. hahaha.klo aku ckp kompom2 die x kan paham.sbb bahasa arab aku lg tggi dr die

blogtilldrop said...

usya dah folo