pengikut setia

ini satu kesah

Sunday, October 16, 2011

girls day out !

hyep bloggers
u olls perasan x?
aku nih selalu update belog dlm pkol 11 dan keatas
asal eh?
sbb aku feeling2 mcm byk inspirasi bila tgh2 malam nih
sume org da tdo
sunyi dan dingin je suasana (teheee bajet)
fyi, diz evening aku kua berjimba-ria (again)
but wif my 2 loblies niece.
yes there r loblies n beautiful

love u sista !

plan asal aku nak pg print borang jubah tok konvo
but then aku ade gak plan2 sampingan (alang2 da kua baik sampai ke pangkal lengan, erkkkk pepatah apekah?)
afta selesai print
we oll gerak g jln2
weeee sgt syok!
jln2 tanpa arah tuju
memandangkan aku nih x bape berduit
so aku x dapat nak belanja diorang sobsss2
sian diorang
tapi aku belanja diorang hi-tea jek
beli kek then pg makan kat kat taman
feeling2 gitu~
here's the pic










mostly org dtg sini nak jogging

tapi kami dtg melantak

muka bajet sun (baca cun)
oke till then
bye

5 comments:

HANEA RHINE said...

i love that ray ben and gmbar lasssttt ko tu :P suuuweet lah hehe

dinda, rindu nk berjimba ria..sonok kan bawak ank2 buah jalan2 ni..hehe(prektis ke)

mr**D said...

ko ni da bakat jdi mak mithali ler...nk jdi anak ko leh...bb mak ku pon xda dh...gheee...

p/s :grau jer ler...sje jer ckp...bukan ku gah sedih pon..hehehe.....

miss nur mohamad said...

cah: heee maseh2. mmg syok kot sbb diorg x de la bt aku pening ikot je mne aku nk pg. kan... nnt ek time konvo kte jimba2 sme2. woit prektis?? heee x kot

apis: ye ke? terharu ah aku cmni. bole2. tp dgn syarat jgn byk permintaan. ikot je ckp aku k.

faa.rosli said...

sonok sonok! teringat time kite berempat beli kek n mkn kat warung nasi lemak tepi jitra mall...

ouch..miss that moment..

miss nur mohamad said...

aah...rindu sgt!
lg satu time besday ko yg kte share beli kek kt tesco tu.then mkn kt food court :)