pengikut setia

ini satu kesah

Thursday, October 6, 2011

sejoknya air jeram nih - with jamie jamil at kampong batu bata

hye beautiful ppl : )
hows ur day?
even im not feeling very well (haaachommm.....)- excuse me
but im still sgt teruja nak update belog
akceli plan aku lpas abes class nk blik tido
nnt ptg nk basoh bju
tp rosak2
*ade benda jd yg btkan aku harus update belog
dlm percubaan nak lelapkan mata tadi - otak aku dok meronta2n nk update belog!
dan haruslah laju2 bukak lappy tok on9 ( ai tade ipad or android fon tok quick update T_T )
sory if u oll tercari2 kat mne la cite pasal jamie jamil mcm tajok di atas (mmg x kan jumpe ye)
akceli aku nak story pasal kemajuan teknologi mse kini (ceitttt bosan)
bawak bertenang kwn2
aku bkn nk bg lecture ye
as u oll sume tau kan
skrg most of the ppl on earth guna android then whenever n where ever they have been diorg still bole update their fb or twitter rite? (siap attach picture lg kau)
oleh kerana kegempakkan teknologi tu
some ppl x selesa ngn benda ni
kdg2 bole jd gadoh pon ade
for eg: couple
kalo org tgh angau bercinta nih.. mmg sume indah belaka kan
nak pg mne2 haruslah report kt psngan msg2 (ngn mak bapak x pulak bgtau)
dan nanti akan terjadi la situasi dimana
ble gf ni nk kua ngn kwn2 si bf nya x bg (bajet gila dowh)
then si gf kua la sorok2 (tipu kt bf ckp lepak kt rmh)
when some of kwn2 yg ade henpon canggih-manggih ni
diorg akan mempergunakan teknologi tu sebaik mungkin (update kat fb)
then otomatik lah klo si bf ni tgk akan terkantoi la si gf nih (perang sakan la)
bila benda mcm ni jd
si gf ni akan try to salahkan kwn die yg pg update status tu
"asal ko update psl kte g jeram? siap letak gmbr lg..len kali tye la aku lu. skrg x psl2 aku gadoh ngn meon" owwwww emmmm jayyyy.. whats ur point girl???
perlu ke kwn ko nk report ngn ko setiap kali die nk update status kt fb die???
x kot rsenya
hey jgn nak terlalu ikot sgt la telunjuk pakwe ko tu
x de pekdah nya
kalo die betol2 jge ko mcm mak bapak ko buat its okey
tp kalo sekadar di pinggiran baik x yah la
die ko dok lebih2kan sdgkan parents ko pon ko ketepikan
better ko terjun bangunan tingkat 16 la eh
x tentu lagi laki tu jd hak ko
x payah nk tunjuk cinta mati sgt!
annoying oke!

oke bai

2 comments:

HANEA RHINE said...

ade jee cerita kau nk share..
aku la tu pembaca setia nya :P

miss nur mohamad said...

heeee... utk hiburan ko gak...