pengikut setia

ini satu kesah

Friday, July 1, 2011

apeyangkorangakanbuatkaloadekattempataku?

hari nih da genap sebulan aku keje
keje kat travel agency
aku x tau nak describe
sama ada aku happy atau pon tak keje kat sini
aku x diberi ape2 briefing pasal tempat keje aku nih
aku x diajar pon cara tok booking ticket
aku x diberitahu pon harga yang sepatotnya kena mark up tok 1 ticket
aku x paham every single thing yang pegawai atasan aku cakap
sume aku kne blaja sendiri
then after a month
aku tanya pasal gaji
he said gaji akan dibayar pd 5haribulan
oke im still waiting
one more thing is
aku kena buat pay slip aku sendiri
dok kat sini aku x bole nk bukak aircond selalu
jimat katanya
juz time customer ada baru bole bukak
lampu pon x leh pasang banyak2
semakin lama aku try nak bertahan tok keje kat sini
semakin banyak dugaan yang buatkan aku jd x sabar tok resign
hari ni result tok degree kluar
aku still x cek lagi
maseh x yakin yg aku dpt
aku x tau ape yang patot aku buat sekarang
kalo aku dapat sambung blaja mmg aku x saba nk mem"fired"kan diri aku dari sini
sekarang aku tau nape org yg keje sebelum aku x tahan lama mana
paling lama pon aku dengar setaon
dan kalo masok cite pasal gaji
mmg aku x sampai ati nak cite
agaknye bape sen je la 2


ggggggggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......

2 comments:

faa rosli sulaiman said...

gambar tue scaryy.....

ahhh ahhh semputtt....haaaaaaaa...

miss nur mohamad said...

pranjat boboi~~~