pengikut setia

ini satu kesah

Sunday, August 21, 2011

mak tolong adek :'(

hye readers
seperti sume warga isi dunia yg beragama islam tahu
tak lama lagi kte akan sambut syawal
so di akhir2 ramadhan nih la mse tok g jalan2 shopping baju raya
dan macam2 yg berkaitan ngn raya
hurm2
aku pong x ketinggalan jugek
tadi pagi aku ngn angah dan alang aku
telah merancang tok kua carik baju raya
aku ngn angah je yg x beli2 lagi
akceli aku x niat sgt nak beli baju raya
tp abah ngn alang aku siap bg duit da suh g beli
then dalam pkul 10.30 pagi aku kua
pusing2 jalan2 carik kedai baju
*perancangan aku nak kua g beli sangkut baju jek yg berharga 2hengget mmg sgt2 x niat nak beli baju raya atau ape2 brg lain
yg betol2 nak beli baju angah aku la
tp last2
hampir penoh tangan aku ngn plastik beg brg2 yg aku borong
dan anda sila maklum bahawa bkn 2 hengget jek duet yg aku kua kan
lg skali aku kenal erti PENYESALAN
balik2 rmh purse baru aku yg merah menyala itu menjadi nipis dan kurus serta dipenuhi kertas2 bil SAHAJA
nape aku jadik begini???
pelik sungguh
lately nih aku byk beli benda tanpa pikir benda tuh adalah keperluan atau kehendak
akibatnya
ade 2 bijik handbag yg aku x niat nak guna pon
2 botol minyak wangi yg aku x rse wangi sgt pon
ape da jadi???
dulu aku la manusia paling saving dan jarang kuakan duit ble g shopping
window shopping je sokmo
so aku rse
nanti nak buat contest la kot
then bg handbag tuh sbg hadiah
oke x??
agak2 ade yg nak join x?
dan sekarang untuk makluman u olls
kaki aku sedang sakit
akibat byk berjalan
uwaaaaaaaa
oke bai

4 comments:

Anonymous said...

dasat la ko dinda.... selalu tu perangai aku hihihi

miss nur mohamad said...

bhahaha da tersamouk ngn ko la kot nih

faa.rosli said...

ak nak join contest ut n ak nak pakse ko buat ak jd pemenang...hahahahha

miss nur mohamad said...

bhahahaha....x leh bla.okes2