pengikut setia

ini satu kesah

Tuesday, March 1, 2011

ko tipu tipu aku lagi

please la untuk yang kesekian kalinye aku nak merayu ngan ko
aku da penat kene tipu ni
penat.
penat sangat2
aku da malas nak luangkan mase aku yg bernilai ni tok layan perangai2 bodo ko 2
ko ingat ko sape?
senang2 ko tipu aku
tapi ko silap
ko b.o.d.o.h.
sebenarnye
senang2 ko kantoi ngn aku
silap besar ko sbb ko add aku kat fb
dan silap besar ko x hide lg satu acc fb ko 2 dari aku
huh...*aku terdiam
bile aku ternampak je acc fb ko yg lg 1 tu
ko
ye 2 mmg ko
aku sgt2 berterima kaseh pd application cafe world kat fb 2
sbb game 2 la aku terjumpe benda 2
maaf...aku bkn stalker ko
sekarang u r nothing 4 me
aku x kan cari ko lg
x mungkin
cukup sekali ni ko tipu aku
tp bukan sekali
ni yg kali kedua
ko kantoi dgn aku
kali ni aku sedar
sebelom aku jd lebih merana
aku nak ko pergi selama2nya dari aku
t.o.l.o.n.g.

7 comments:

faa rosli sulaiman said...

sape??xstory pong..

Millomocca Danique said...

ok laaa i walk awayy....

miss nur mohamad said...

faa: someone hurting me!!!!
nad:not u laaa.

Farhan Zulhusmi said...

bersabar-bersabar erk....
itu ketentuanya....
dia maha mengetahui...bersabar erk..

miss nur mohamad said...

mekaseh ek farhan... =)

HANEA RHINE said...

dah jum nyanyi lagu Kantoi- Zee Avi

miss nur mohamad said...

jom....