pengikut setia

ini satu kesah

Thursday, January 19, 2012

aku calon penyewa bilik terbaik kategori wanita

mood lagu : gerimis mengundang

assalamualaikum
hyep ape kabo?
erk soklan sakarstik sgt kn?
abaikan je la (sbnrnya ape mksd sakarstik tu pon aku x tau tp mcm best je bunyi die)
memandangkan hari ni hari last aku exam
maka dgn rasminya tamatlah sem 3 degree in tourism management aku
sekejap je rse kn?
rse mcm br smlm je aku nih dtg daftar
dgn selebet hingus melelehnya
tarik beg
botol bentuk henpon kt leher
tudung senget
aishhh
skali da abes sem 3 da
betapa cepatnya masa berlalu kn?

**************************************

oke tamat flashback
skrg nak cite mase hadapan lak
tp x de la depan mane sgt pon
hari tu kan aku ade bangkitkan isu pasal
tp ye ke panas?
ha baca sendiri kt post aku sblm ni
oke tutop bab entry tu
skrg ni tuka bab entri yg ni plak
korang kat rumah biasa guna pengdingin hawa ape?
kipas?
air-cond?
ke jenis yg x suke sejok?
atau ade yg guna angin semulajadi?
tp jgn risau
x de mende2 tafsiran pon pasal korg guna kipas ke air-cond
cume nih nak cite
yg
kipas bilik aku
yang aku cite
berkepam dgn habok hari tu
suda pon aku bersihkan dgn jayanya
so kpd sape2 yg hr tu rse tkot2 nk msok sewa blik ni
jgn risau
kipas da kembali normal oke
mcm br beli dr kedai



dlm malas2 aku ni
kdg2 rajin jgk (ceh market kn diri sendiri)
kpd makcik2 di lua sane tu
yg terbaca blog ni
dan ade anak bujang
x teringin ke nk jd kan menantu?
(*_*)v


p/s: mse aku buka kipas ni hr tu, ade 1 skrew cicir tp aku x tau skrew mende. aku try2 nk psg tp mcm x de function je. jgn la sem dpn ade kejadian kipas melanting! klo x mst aku la yg pye keje tu. silly me!


pssstttt2.... aku dpt baucer buku RM200 tp x tau nk beli ape lg, td lalu kt popular berebut2 org pilih buku novel termasok la laki-laki skali.

2 comments:

faa.rosli said...

beli buku masak2, adiahkn kat aku..hehehe

aku xdpt baucer..sob sob :(

miss nur mohamad said...

huhu. cadangan yg bagosss!