pengikut setia

ini satu kesah

Thursday, November 24, 2011

warong pacak eps 3

hey hai halo bloggers
ASSALAMUALAIKUM
weeee (excited)
lama x dpt nak update belog
hr tu dok rmh oke la
ade wifi
nih kat hostel
kena la puasa dr on9 (bil bb x bayar lg)
so skrg sume da oke
yahoooo yabedabedu
oke2
nak teroskan usaha tok segmen warong pacak
kali ni kita beralih ke negeri melaka lak oke
ai nak zoom in
1 warong cendol nih
betol2 kat tgh2 banda hilir
kat area bangunan stadhuys yg kaler merah tu
x tau?
kompom tau kan??
sape org malaysia dan x penah tau psl stadhuys ke bangunan merah kt area melaka mmg ade benda x kena ngn org tu
da la malas nak setori byk2
mai cuci mata tgk gambar la eh?
harga cendol nih dr lingkungan RM1++ ke RM 3
sedap ooo
lg2 time tekak kering
layan abes..


tgk gambar ni mst da bole agak kt mne kan

hampir ke situ

tu dia kedai cendol yg ade peti eskrem nestle

sesungguhnya happy

pye sedap tu smpai tgk menu pon air liur meleleh ats bju

auww x sabanya nk minum cendol

introduce 2 u ma new fren from left zaty, yana

again zaty with her cendol campur

cendol campur n its tuan.. nyna

my baby yana n her cendol pulut

cendol eskrem n me

oke
till then
bai



p/s: diz entry pttnye post 2 mggu lpas tp sbb kn oleh kekangan masa trpksa la die terperok kt draft tu hr ni br dpt publish.. sobs sobs...

5 comments:

faa.rosli said...

nak sume cendol ituuuu!!!!!!!

miss nur mohamad said...

mai2. aku belanja ko.

HANEA RHINE said...

seronotnye!
Cendol plak,,adoi feverett

HANEA RHINE said...

seronotnye!!

Cendol plak..adoii feveret!

miss nur mohamad said...

aummmmm... dapnye!