pengikut setia

ini satu kesah

Thursday, February 24, 2011

surat untuk hati

salam readers...
hari ni missnurmohamad tibe2 terpikir pasal hati
nape ye?
adoi...
akceli i ni da malas nak layan2 cinta ni u olls
i bajet nak tggu je sape2 msok minang nt tros je agree
(mampos i kalo dpt laki org ke org tua yg masok minang)
2 pon kalo ade la yg tersesat nak minang i ni ha
ni i nak pesan kpd org yg try2 atau i yg perasan org 2 nga try nak curik hati i
hahahaha...(background muzik bunyik petir)
  • i da x mcm dulu lagi okeyh
  • no more nak main2kan i
  • jgn ingat i diam i setuju je ngn ape yg u ckp
  • u jgn nak bajet i ni patung
  • u jgn nak ingat i ni lembu yg leh u cucuk idong die
  • u jgn nak tipu2 ckp u syg i
  • u jgn nak jd chipsmore (jap ade jap ilang)
  • dan tolong sgt2 jgn bagi i rase syg dan cintan kat u kalo u just nak jd kawan i saje


ni surat utk hati

hati...
  1. tolong jgn mudah sgt pecaye org
  2. tolong jgn simply2 fall in love
  3. tolong jgn cepat sgt rase sian ngn org yg konon2 baik ngn kite
  4. tolong jgn perasan sgt yg ade org suke kite
  5. tolong jgn mudah suka ngn org
  6. tolong jgn sesekali lakukan sume perkara diatas


2 comments:

Farahin Lq said...

homaigod!!!like bnyk2!

espclly tang chipmore tu.huu

miss nur mohamad said...

hehe...kite mengalami benda yg same.rite?